Hatırlatma: Onunla yapabileceğiniz yeni şeyleri keşfetmek, deneyimdeki iyileştirmelerin ve yeni oyunlar için genişletilmiş kapsamın keyfini çıkarmak için game.tv'nin en son sürümüne güncelleme yapmanızı öneririz.


Tüm profil verilerinizi silmek ve hesabınızı kaldırmak için bu kılavuzu kullanabilirsiniz.


Verilerinizin her zaman gizli tutulacağından ve izniniz olmadan asla kimseyle paylaşılmadığından emin olun.


Not: Hesabınızı silmek kalıcıdır ve geri alınamaz. Uygulamadan ayrılmak istemeniz durumunda, bunun yerine oturumu kapatabilir veya uygulamayı kaldırabilirsiniz. Kaldığınız yerden devam etmek için gelecekte verileriniz bozulmadan geri gelin.


Hesabımı nasıl silebilirim?


1. Uygulamayı başlatın ve alttaki Gezinme Çubuğunda "Diğer"i seçin.


 

2. "Profil"i seçin.



3. Sağ üstte bulunan üç yatay noktaya basın.



4. Ardından, "Hesabı sil"i seçin.



5. Uyarı metnini çok dikkatli bir şekilde okuyun. Bu, aşağıdakiler gibi silinecek her şey hakkında sizi bilgilendirecektir:

     a. oyun.tv hesabı

     B. Kulüpler katıldı

     C. Sohbet ve yüklenen medya geçmişi

     NS. Taraftar Bileti satın alımları ve altın para eklendi

     e. Ödül geçmişi


Hâlâ devam etmek istiyorsanız, "Hesabı Sil"i seçmeniz yeterlidir.



6. Hesabınızı neden sildiğinize ilişkin bir veya daha fazla neden seçebilirsiniz ve kapsam dahilinde değilse, nedeninizi ayrıntılı olarak açıklamak için "Diğerleri" öğesini seçin.



7. Devam etmek için aşağıdan "Devam"ı seçebilirsiniz.



8. Son olarak "Hesabı Sil" seçeneğine tıklayabilirsiniz.



İşte bu kadar! Tüm hesap detayların bu dünyadan silinecek.


game.tv'yi kullandığınız için teşekkürler. Başka sorunuz varsa bize bildirin. Her zaman yardıma hazırız.