Uwaga: Jak zwykle, prosimy o aktualizację naszej aplikacji do najnowszej wersji, aby wykorzystać tę funkcję, a także wiele poprawek i gier.


Możesz skorzystać z tego przewodnika, aby usunąć wszystkie dane swojego profilu i usunąć swoje konto.


Zapewniamy, że Twoje dane są i zawsze będą prywatne i nigdy nie będą udostępniane nikomu bez Twojej zgody.


Note: usunięcie konta jest trwałe i nieodwracalne. Jeśli chcesz opuścić aplikację, możesz się wylogować lub odinstalować aplikację. Wróć w przyszłości z nienaruszonymi danymi, aby kontynuować od miejsca, w którym zostało przerwane. 


Jak mogę usunąć swoje konto?


1. Uruchom aplikację i wybierz „Więcej” na dolnym pasku nawigacyjnym.


 

2. Wybierz opcję „Profil”.



3. Naciśnij trzy poziome kropki znajdujące się w prawym górnym rogu.



4. Następnie wybierz „Usuń konto”.



5. Przeczytaj uważnie tekst ostrzeżenia. Poinformuje Cię to o wszystkim, co zostanie usunięte, czyli:

    a. Konto game.tv

    b. Dołączenia do klubów

    c. Historia czatu i przesłanych multimediów

    d. Zakupy Fan Passów i doładowania Złotych Monet

    e. Historia nagród


Jeśli nadal chcesz kontynuować, po prostu wybierz „Usuń konto”.

6. Możesz wybrać jeden lub więcej powodów, dla których usuwasz swoje konto, a jeśli nie zostało to uwzględnione, wybierz „Inne”, aby szczegółowo opisać powód.



7. Możesz wybrać „Kontynuuj” poniżej, aby kontynuować.



8. Na koniec możesz kliknąć „Usuń konto”.



Voila! Wszystkie szczegóły twojego konta zostaną wymazane z powierzchni ziemi.


Ostatnia aktualizacja 10 listopada 2021 r.


Dzięki za przeczytanie całego tekstu. Jeśli masz dodatkowe pytania lub Twoje wątpliwości nie zostały wyjaśnione, daj nam znać. Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy.