Uwaga: Jak zwykle, prosimy o aktualizację naszej aplikacji do najnowszej wersji, aby wykorzystać tę funkcję, a także wiele poprawek i gier.


As a Host, deleting any tournaments you've created can be useful in certain scenarios


Na przykład, jeśli chcesz usunąć go z harmonogramu turniejów, aby uniknąć pomylenia swoich obserwatorów w klubie lub jeśli stworzyłeś go przez przypadek. Tylko twórcy/administratorzy/menedżerowie klubu mogą usunąć turniej


Aby usunąć utworzony turniej:

  • Uruchom aplikację i przejdź do zakładki „Treść
  • Dotknij trzech poziomych kropek, aby najpierw „wstrzymać” turniej
  • Wejdź na stronę turnieju i wybierz trzy poziome kropki poniżej po lewej
  • Naciśnij opcję „Usuń” i potwierdź to samo w wyskakującym okienku



Aby rozpocząć, postępuj zgodnie ze szczegółowymi krokami i ilustracjami poniżej.


Jak mogę usunąć utworzony turniej?


Uwaga: Turniej, który chcesz usunąć, znajdziesz w „Przestrzeni twórcy”. Jeśli chcesz uzyskać do niego dostęp z „Przestrzeni gracza”, zapoznaj się z tym poradnikiem. 


1. Tap the "Content" tab below.



2. Naciśnij trzy poziome kropki obok karty turnieju, którą chcesz usunąć.




3. Wybierz „Wstrzymaj”. Przycisk „Usuń” jest dostępny tylko po wstrzymaniu turnieju.


Uwaga: możesz również pozostawić go w trybie „Wstrzymaj”. Zostanie on automatycznie usunięty za 48 godzin.



4. Teraz wybierz kartę turniejową.



5. Stuknij trzy poziome kropki znajdujące się w lewym dolnym rogu.




6. Wybierz „Usuń”, aby natychmiast usunąć turniej.



7. Na koniec naciśnij przycisk „Usuń”, aby kontynuować.




I gotowe! Usunąłeś ten nieznośny turniej, uwalniając bałagan, aby stworzyć więcej.


Ostatnia aktualizacja 06 stycznia 2022.


Dziękujemy za korzystanie z game.tv. Daj nam znać Jeśli masz jeszcze jakieś pytania. Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy